Tietoa meistä

MONIALAISTA PAIKALLISTA PALVELUA


PAIKALLISTA PALVELUA TYÖOSUUSKUNNALTA  JO VUODESTA 1997 ALKAEN!


Työosuuskunta Ruori on yhtiömuoto, jonka omistavat jäsenet. Tarkoituksena on järjestää monialaisille ammattilaisille työtilaisuuksia ja markkinoida heidän osaamistaan.

Pääarvojamme ovat osaaminen, yhteistyöhalu ja yrittäjähenkisyys.

Toisinaan tarvitaan apua arkeen, johon ulkopuolinen apu voi helpottaa ja turvata kotona asumisen. Avuntarve voi olla juuri sinulla tai läheiselläsi.

Olipa avuntarve pieni tai suuri, tilapäinen tai jatkuvampi, tarjoamme kotiin arjen askareihin apua. Palveluiden saaminen kauttamme on joustavaa.

Meidät on hyväksytty Kiteellä ja Tohmajärvellä palveluseteli- yrittäjäksi ja kotipalveluiden tukipalvelujen tuottajaksi (oikeus tuottaa palveluja alv 0 %, jos asiakas on sosiaalihuollon tarpeessa hänen toimintakyvyn ollessa alentunut iän tai sairauden takia).

Suurtalouskokki ja leipuri-kondiittori Petäjikön Pirtiltä valmistaa leivonnaisia tilauksesta sekä tulee kotiin leivonta-avuksi tai juhliin tarjoiluavuksi.

Kiinteistöhuollon palveluistamme löydät monipuolista apua niin kotiin kuin mökillekin omien tarpeidesi mukaisesti.


Tekemästämme työstä on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä verotuksessa!


ISO APU  - HELPOSTI


TÖIHIN OSUUSKUNTAAN!

Oletko oman alasi ammattilainen, työtön, opiskelija tai vaikkapa lisätöitä vailla.

Työskentelyä osuuskunnassa voisi luonnehtia tavallisen palkkatyön ja yrittäjyyden välimuotona. Voit suunnitella työsi joustavasti, oman elämäntilanteen mukaan. Työskentely kauttamme on itsenäistä. Periaatteenamme on, ettei kukaan ole toisensa pomo ja jokainen vastaa omasta työstään. Työskentely ei edellytä jäsenyyttä. Huolehdimme kaikista lakisääteisistä työnantajan velvoitteista puolestasi, joten sinulla on mahdollisuus keskittyä omaan osaamisalueeseesi.

Mikäli kiinnostuit ja olet; yrittäjähenkinen, yhteistyökykyinen, luotettava, osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä, ota yhteyttä toimistoon ja sovitaan käytännön asioista ja tule joukkoomme toimimaan!